Redactare articole turism Redactare articole turism

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să scrii despre destinațiile pe care le-ai văzut, să împărtășești senzațiile trăite și să pui totul în scris, pentru a-i ajuta pe alții să descopere tot ce este mai frumos în lume. Și dacă pasiunea ta are o continuitate, ești consecvent și deții și cunoștințele necesare pentru a progresa, încercând în permanență să înveți lucruri noi, participând activ la fenomen, căutările tale generează calitate.

Cu o experiență de peste 10 ani în materie de turism, timp în care am lucrat pentru Princess Cruises, realizând la bordul vapoarelor companiei câteva circuite mondiale, vizitând peste 70 de țări și nenumărate localități și civilizații, cu un portofoliu ce mai cuprinde activitatea în cadrul agenției Marshall Turism și alte câteva colaborări din domeniul online, vă propun redactarea minuțioasă și extrem de bine documentată a articolelor turistice de care aveți nevoie, punând în față calitatea și respectul față de cititor.

Nu am să însoțesc acest articol cu un portofoliu, din respect pentru clienții pentru care am lucrat. La cerere, vă pot furniza câteva articole pe care le-am realizat de-a lungul timpului și care ocupă, în momentul de față, poziția 1 în căutările organice pe Google, într-un domeniu extrem de aglomerat cum este cel turistic. Dacă există șansa unor colaborări concrete, pot furniza chiar și studii de caz, articole de succes și felul în care au fost gândite.

Laolaltă cu oferta de content writing în materie de turism, ofer și servicii de consultanță sau audit pentru cei la început de drum sau pentru cei ce dețin un site și doresc îmbunătățiri substanțiale. Și pentru că activăm într-un mediu atât de puternic concurențial, vă pot asigura, din propria-mi experiență, că diferența în online este dată de calitate, nu de cantitate.

Alegeți o colaborare solidă, cu o persoană cu experiență atât în turism cât și în online, iar afacerea dvs pe internet va fi una de succes!

Pentru cereri și alte detalii, vă stau la dispoziție pe adresa de e-mail: catalin.mihai [at] globi.ro.

Surse imagini