Copyright

Globi.ro este un site realizat din pasiune pentru turism. Dacă vă este de folos, ar fi frumos să primim un simplu mulțumesc, deși nu este obligatoriu.

Informațiile de pe acest site se pot folosi fără limitare, de către oricine, în scopuri personale sau comerciale, cu excepția publicațiilor tipărite. Pentru fotografiile de pe site, dreptul de autor aparține utilizatorilor menționați în cadrul articolului, cu linkuri directe către paginile de pe care au fost preluate, cu excepția cazurilor în care fotografiile aparțin Globi.ro sau nespecificat. Fotografiile fără specificații de autor se pot folosi fără obligația inserării sursei.

Imaginile grafice din site sunt prelucrări mai mult sau mai puțin sofisticate ale diferitelor grafice de pe Wikipedia sau din domeniile publice. Se pot folosi dacă rezultatul beneficiază de același tratament, de liberă utilizare mai departe.

Textele sunt adaptări ale diferitelor articole preluate din domeniile publice sau impresii personale din călătoriile noastre. Pot fi folosite fără obligația inserării unui link, doar dacă rezultatul beneficiază, la rândul său, de liberă utilizare.

Apreciați munca pe care o faceți acordându-ne totuși credit pentru informația preluată de pe site și timpul investit de noi. Deși nu este o obligație, dacă folosiți informațiile de pe Globi.ro în mediul online, ar fi frumos să citați sursa.

Acest articol, privind dreptul de autor al materialelor de pe Globi.ro, se poate schimba fără preaviz. Verificați termenii de utilizare.