MSC Cruises

14 Mai 2014

MSC Cruises este o companie de croaziere italiană, cu capital privat, ce dispune de 12 vapoare de croaizeră. Flota călătorește în fiecare an în Marea Mediterană și, în funcție de sezon, în nordul Europei, Oceanul Atlantic, Caraibe, America de Sud, Oceanul Indian și Africa. Compania se mândrește cu autenticitatea croazierelor sale mediteraneene, promovând valorile zonei. Decorul și designul vapoarelor reflectă eleganța mediteraneană, iar principalul simbol al MSC este actrița Sophia Loren.

Apărută pe piața mondială croazierelor de nicăieri, MSC Cruises dispune în prezent de 12 vapoare, mare parte adăugate în ultimii 10 ani. Compania țintește să dețină cea mai tânără flotă din lume și să ofere 1 milion de croaziere în fiecare an. Dată creșterea extraordinară de care se bucură, scopul său parte să fie realizabil, mai ales dacă ne gândim că prima navă a fost lansată la apă doar acum 1 ani. Astfel, MSC se poate mândri astăzi cu o flotă modernă și sofisticată, cu reputația de a avea cele mai curate vapoare de pe piață. Inovațiile prezente pe vapoarele MSC includ MSC Yacht Club, o superba ambarcațiune la bordul unei alte ambarcațiuni, o zonă dedicată celor cazați în cabinele Yacht Club.

MSC Cruises oferă, fără îndoială, aerul cosmopolit european și sunt cel mai bine adaptate sejururilor familiilor sau cuplurilor ce călătoresc însoțiți de copii. Cei sub 17 ani ce împart cabina cu ambii păriți, călătoresc gratuit la bordul vapoarelor MSC. Așteptați-vă să vedeți o mulțime de copii, în special în perioada vacanțelor acestora. Și pentru că piața pe care se vinde MSC este una extrem de diversificată, veți găsi la bord și o multitudine de culturi și naționalități, cu servicii adaptate în consecință, diferite de cele oferite la bordul altor companii de croazieră, ce apelează în special piața nord-americană. Un exemplu ar fi room-service, o facilitate normală la bordul concurenței, însă transformată în "à la carte" pe vapoarele MSC. Un alt exemplu ar fi fumătorii, prezenți în număr mare pe MSC.