Disney Cruises

Compania de croaziere Disney Cruises Compania de croaziere Disney Cruises

Fie că vă simţiţi deprimaţi de iarnă şi aveţi nevoie să evadaţi din calea frigului, fie că sunteţi doar în căutare de o vacanţă unică şi interesantă, de care se vă bucuraţi alături de întreaga familie, răspunsul este, cu siguranţă, o croazieră la bordului unuia dintre vapoarele Disney Cruises.

Prezentate într-un decor colorat şi dotate cu toate facilităţile la care vă puteţi gândi, punând la dispoziţia turiştilor o multitudine de activităţi pentru toate vârstele, vasele de croazieră Disney Cruises reprezintă, de aproximativ 20 de ani, bucuria a mii de călători din întreaga lume.

O dată cu lansarea la apă a Disney Magic în 1998, liniile de croazieră Disney Cruises au început să-şi pună serios amprenta pe scena industriei mondiale de croaziere. Nu este o companie în care copiii sunt trimişi de către părinţi ca într-o tabără şi sunt obosiţi de activităţi reprezentative pentru această vârstă, Disney Cruises este un concept realizat pentru a servi famiilile în sine, oferind servicii ireproşabile, excelente condiţii de croazieră şi tot ce aveţi nevoie pentru o vacanţă de vis. Adăugând o altă dimensiune experienţei oferite de croaziera pe Disney şi în acelaşi timp să vă bucuraţi de conceptul Walt Disney, renumit pentru personajele sale din desenele animate, compania a reuşit să atragă în mrejele sale magice foarte mulţi turişti veniţi într-o croazieră pentru prima dată. Acum, majoritatea revin an de an, dornici de a petrece o altă perioadă de calitate la bordul vapoarelor sale. Un alt factor important care a condus la succesul Disney Cruises este pachetul turistic oferit de către companie, care include, opţional, în afară de croaziera în sine, şi posibilitatea de a petrece o parte a vacanţei în resortul Disney din Orlando Florida, pentru cei care doresc să se bucure de personajele renumite şi pe uscat.

Sunt puţini aceia care se întorc acasă nemulţumiţi în urma unei experienţe la bordul Disney Cruises pentru că, în fond, aici toată lumea este tratată în mod egal. Copiii sunt trataţi regeşte – şi când spunem asta, ne referim la înţelesul propriu al cuvântului, fetiţele sunt prinţese iar băieţii sunt prinţi, toţi având posibilitatea să participe la multitudinea de activităţi zilnice, menite să obosească şi cel mai energic dintre copii. Totuşi, Disney Cruises nu se adresează în exclusivitate copiilor. Există zone special concepute pentru adulţi, atât pe vaporul Disney Magic cât şi pe Disney Wonder, incluzând aici o piscină mai liniştită în care nu sunt permise, de exemplu, săriturile în apă. Etajul denumit Wide World of Sports este iar o locaţie preferată de către adulţi, fiind în exclusivitate dedicat mişcării şi sportului în general. Spa-urile luxoase, centrele pentru fitness şi saloanele de înfrumuseţare sunt concepute pentru a satisface orice gusturi în materie de relaxare pentru adulţi. Cireaşa de pe tort, insula Castaway Cay din arhipelagul Bahamas (proprietatea corporaţiei Disney), are zone proiectate special pentru turiştii care doresc să se bucure de una dintre excursiile la ţărm oferite de biroul specializat de pe vapor.

Ultimele vapoare ale flotei sunt reprezentative, mai mari, mai bine dotate, mai moderne. Disney Dream şi Disney Fantasy aduc un plus major prin adăugarea unui tobogan enorm numit AquaDuck, o plăcere atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Aceste două ultime vapoare, construite în 2011, respectiv 2012, au o lungime de aproximativ 340 de metri şi un număr de 1250 de camere, concurând cu cele mai mari ambarcaţiuni de gen din lume.

Croaziera standard include trei sau patru nopţi la bordul vapoarelor, pe un itinerariul în jurul Floridei şi a insulelor din Bahamas sau şapte zile pentru croazierele desfăşurate în partea de est sau de vest a Insulelor Caraibe. Croazierele pot fi cumpărate la pachet cu un sejur petrecut pe uscat, la Orlando Disney World Resort din centrul Floridei. În afară de asta, Disney Cruises pregăteşte câte un pachet special în fiecare an, cu un itinerariu care cuprinde şi mai mult de 10 zile de croazieră, dându-vă posibilitatea de a vizita mai multe insule din Caraibe, cu opriri în porturi precum Santa Lucia, Barbados sau Saint Kitts. Aceste croaziere speciale trebuie însă rezervate din timp, itinerariile făcând subiectul unor schimbări pentru care aveţi nevoie de informaţii proaspete.

Surse imagini

Ultimele companii de croazieră

Compania de croaziere Princess Cruises

Princess Cruises

Începută în 1965 ca o linie micută de lux, ce plimba pasagerii bogați ai Americii între Los Angeles și Riviera Mexica...
Compania de croaziere P&O Cruises

P&O Cruises

Companie fondată în Anglia, în anul 1837, de un industriaș pe nume Arthur Anderson, P&O Cruises sau așa...
Compania de croaziere Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line are o istorie complicată și dificilă, iar în ciuda faptului că a fost prima companie apăru...
Compania de croaziere Holland America Line

Holland America Line

Cu peste 135 de ani de experienta, Holland America Line este recunoscuta ca una dintre companiile de croazi...