Kôzy Salon Urbain

Restaurant Kôzy Salon Urbain, Paris Restaurant Kôzy Salon Urbain, Paris

Detalii Paris

Un restaurant de clasă recent inaugurat de Antoine le Vu și Romain le Pape, Kôzy Salon Urbain din Paris este noua atracție pe scena culinară a capitalei Franței, dorindu-și să atragă amatori de senzații fine în orice moment al zilei. Ideea salonului vine de la dorința fondatorilor de a furniza vizitatorilor atmosfera sufrageriei de acasă în timp ce savurează o cafea, un sandwich sau un desert delicios. După ce au câștigat un concurs de cea mai bună afacere start-up, cei doi veri, Antoine și Romain, au instalat fotoliile largi și mesele generoase într-un spațiu cochet în preajma Turnului Eiffel, oferind specialități franceze și internaționale la prețuri mai mult decât avantajoase pentru zona și serviciile pe care le reprezintă.

Însă Kôzy este mai mult decât o altă cafenea pariziană. Este extensia unui living-room familiar, cu ciocolată caldă, expresso începând cu 1 euro sau sucuri naturale de portocale. Și dacă vă este foame, puteți să însoțiți băutura cu un snack, ce constă în produse de patiserie, brioșe sau alte deserturi. Meniul se schimbă după-amiaza într-unul mai savuros, cu pizza, quiche sau supe, pentru a se transforma într-o vinărie apreciată în timpul serii, cu oferte decente de preț. Toată prezentarea își are originea în perioada contemporană, chiar și muzica, o selecție a ultimilor doi ani, aleasă cu grijă de cei doi proprietari.

Chiar dacă nu a fost deschis decât în septembrie 2013, Kôzy a devenit rapid una din cafenelele favorite ale studenților și lucrătorilor de birou din zonă, dar și a turiștilor și altor pasageri prin arrondissmentul 7 al Parisului. Cu wi-fi gratuit, un personal întotdeauna zâmbitor și prețuri mici, Kôzy Salon Urbain este locul în care vă puteți opri, indiferent de ora din zi, fie că sunteți în trecere, fie că sunteți cazați în apropiere. Și cine oare nu și-ar dori o scurtă pauză dintre mii de atracții, atunci când trebuie să scoată din buzunar doar 1 euro pentru o cafea?

Detalii restaurant

 • Adresa

  79 Avenue Bosquet

 • Transport

  metrou stațiile École Militaire sau La Tour-Mauburg

 • Telefon
  339-838-91264
 • Website
 • Orar

  08:00 – 21:00 zilnic

 • Prețuri

  de la 1 euro cafea expresso, 3 euro ceaiul, 3,5 euro ciocolată caldă

Surse imagini

 • Cafenea Kôzy Salon Urban, Arrondissment 7, Paris: Kozy Bosquet | All Rights Reserved

Ultimele restaurante adăugate

Cafeneaua Le Café de l'Esplanade, Paris

Le Café de l’Esplanade

Le Café de l'Esplanade face parte din reteaua imperiului cafelelor, Costas Brothers. Melancolica si cosmpopolita...
Restaurant Kôzy Salon Urbain, Paris

Kôzy Salon Urbain

Un restaurant de clasă recent inaugurat de Antoine le Vu și Romain le Pape, Kôzy Salon Urbain din Paris este noua atr...
Restaurant Dsavid Toutain, Paris

David Toutain

Cu un prestigiu format în cadrul altui restaurant parizian important, Agapé Substance, Toutain, proprietarul restaura...
Cafeneaua Les Deux Magots

Cafeneaua Les Deux Magots

Les Deux Magots este o cafenea faimoasa in cartierul parizian Saint Germain des Pres. Are reputatia de a fi f...